Cautare

15635 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 13 11 2009" (3.43 secunde)
Ministrul muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat, la sfârsitul saptamânii trecute, ca aproximativ 17.000 de români ar putea fi disponibilizati din cauza crizei economice. Aceasta situatie ar necesita majorarea cheltuielilor bugetare pentru someri în 2009.
Criza financiara si franarea globala a cresterii economice au modificat clasamentul celor mai mari economii ale lumii in functie de Produsul Intern Brut (PIB) exprimat in dolari, iar recesiunea va propulsa China pe pozitia a doua in lume pana in 2010, in detrimentul Germaniei si Japoniei.
Analistii sustin ca piata Casco - estimata la un miliard de euro - se va injumatati in 2009 din cauza crizei. Asigurarile de viata si cele la credite au si ele scaderi dramatice.
In 2009, nu vor fi modificari semnificative in structura veniturilor proprii din bugetul Craiovei. Asta, in ciuda faptului ca incasarile in primele doua luni ale anului le-au depasit pe cele din ianuarie si februarie 2008. Finantistii craioveni sunt mai rezervati decat anul trecut in privinta estimarilor bugetare pentru 2009.
In primele luni ale anului, la Registrul Comertului Dolj s-au inregistrat 744 de prestatori de servicii si comercianti noi, cu 27% mai mult decat in aceeasi perioada din 2008. De fapt, numarul cel mai mare de entitati economice nou-infiintate sunt Persoane Fizice Autorizate.
De la o luna la alta, tot mai putini doljeni contracteaza credite ipotecare sau sunt dispusi sa gireze un imprumutat cu propria locuinta. Numarul ipotecilor in primele trei luni ale lui 2009 a inregistrat cea mai mica valoare din 2006 si pana in prezent.
Numai in luna martie s-au inregistrat 1.800 de dosare de intrare in insolventa. Domeniile de activitate cele mai afectate sunt comertul, constructiile si productia industriala.
La 31 iulie 2009, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 27.326 milioane euro, fata de 26.466 milioane euro la 30 iunie 2009. In cursul lunii au avut loc urmatoarele operatiuni:
Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta va avea in 2009 venituri totale de 17,250 milioane lei, potrivit unei hotarari privind bugetul de venituri si cheltuieli pe anul 2009 publicate, luni, in Monitorul Oficial.
Cerealele recoltate in aceasta toamna, mai putin porumbul, ar putea fi mai putine cu 25-30%, in urma rezultatelor mai slabe consemnate la prouctia de grau, informeaza un nou raport al Bancii Comerciale Romane (BCR).
Economia Romaniei "se misca in directia potrivita", datorita redresarii cererii externe, dar si in sens invers, din cauza incertitudinii interne in plan politic, a spus reprezentantul FMI, Tonny Lybek, adaugand ca datele despre evolutia PIB in T3 au fost mai bune decat estimarile.
Astfel, in timp ce bugetul Senatului pe 2010 a fost micsorat cu 65 de milioane de lei, Bugetul Administratiei Prezidentiale propus pentru anul 2010 se ridica la suma de 40,688 milioane de lei, in crestere cu 23,02% fata de executia preliminara pentru anul 2009, de 33,074 milioane de lei, potrivit proiectului bugetului de stat pe anul 2010.
Angajatii Combinatului Chimic Azomures primesc retributii suplimentare de numai cateva zeci de lei din profitul inregistrat pe anul 2009, in timp ce in 2008 unii dintre salariati au obtinut prime de pana la 6.000 de lei.
Ziarul Financiar publica un articol cu titlul "Fiecare roman a pierdut 1.000 de euro din cauza crizei", pe care il puteti citi in continuare. 'Produsul Intern Brut al Romaniei din 2009 a cunoscut cea mai abrupta scadere din ultimele doua decenii ca valoare absoluta, in euro.
Romania inregistra la finalul lunii mai a acestui an o datorie externa totala de 87,084 miliarde euro, in crestere cu 8,58% (6,88 miliarde euro) fata de finalul lui 2009.
Produsul Intern Brut (PIB) al Romaniei s-a contractat in cel de-al doilea trimestru al acestui an cu 0,5% fata de aceeasi perioada din 2009, in conditiile in care industria a inregistrat cea mai mare crestere a volumului de activitate, cu 5,9%, arata datele publicate miercuri de INS.
anul trecut investitiile totale in economie au fost de 13 miliarde euro In 2010, investitiile nete realizate in economia nationala au scazut cu 13,5% fata de 2009, la 12 miliarde de euro, conform datelor Institutului National de Statistica (INS).
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid.
Deputatul PUR Daniela Popa se dovedeste prolifica din punct de vedere legislativ, depunand la Parlament trei initiative legislative.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III. De mentionat ca tatal lui Sorin Meliu, George Meliu lucreaza pentru Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Constanta de aproximativ 25 de ani.
google-analytics.com